Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone 4 Bin TL Maaş İle Personel Alımı Yapıyor!

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone 4 Bin TL Maaş İle Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye'nin en popüler GSM operatörleri arasında bulunan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ülke genelinde tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından personel alımı yapıyor.

Türkiye genelinde 81 il ve 900 ilçede mobil iletişimin öncüsü olan firmalara kırsal alanda iletişimi sağlamak için tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden ve kariyer portalları üzerinden yapılacaktır.

Turkcell Personel Alımı

En az 2 Bin 324 TL ile en fazla 4 Bin TL arasında maaş almak isteyen kişiler Turkcell personel alımına başvuru yapabilir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, satış temsilcisi, iletişim uzmanı, kasiyer alanlarında personel alımı yapılacaktır.

Türk Telekom Personel Alımı

İŞKUR üzerinden yayımlanan bir diğer ilan da Türk Telekom tarafından yayınlanmıştır. Elektrik teknikeri, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanım, elektronik haberleşme alanlarında yeni personel alımı yapılacaktır.

Vodafone Personel Alımı

Lise mezunu adayların başvuru yapacağı Vodafone personel alım ilanına İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Mühendis, Bilgi işlem personeli, satış temsilcisi, müşteri temsilcisi alanlarında alım yapılacaktır.