2020-2021 AÖF Dersleri Canlı Mı Olacak?

2020-2021 AÖF Dersleri Canlı Mı Olacak?

2020-2021 AÖF Dersleri Canlı Mı Olacak?
sorusunun cevabı herkes tarafından merak edilmektedir. 2020-2021 Açıköğretim Fakültesinde Canlı Dersler Nasıl İzlenir? 

2020 yılı başladığı anda dünyada pek çok olumsuzluk ortaya çıktı. Deprem, sel, çatışma, insani krizler yetmezmiş gibi bir de salgın ortaya çıktı. Koronavirüs adını verdiğimiz bu virüs tüm dünyayı etkiledi. Binlerce insan hayatını kaybetti binlercesi de risk altında yaşamını devam ettiriyor. Alınan tedbirler ve alınması gereken tedbirler hayatımızı tamamen değiştirdi. Tüm alışkanlıklarımız da bu sayede değişmek zorunda kaldı. Değişen şeylerden biri de eğitim oldu. Tam da bu anda binlerce kişinin eğitim aldığı Açıköğretim Fakültesinde derslerin nasıl yapılacağı merak edilmektedir. Peki, AÖF Dersleri Canlı Mı olacak?

2020-2021 AÖF Dersleri Canlı Mı Olacak?

Açıköğretim Fakültesi için yeni dönem kayıtları sona erdi. Koronavirüs salgını sebebiyle insanlar işleyişin nasıl olacağını merak etse de AÖF için değişen bir şey yok. Zaten açıktan devam eden bir süreç olduğu için bu zamana dek insanlar derslerini uzaktan takip ediyordu. Bu yıl da pek bir şey değişmedi. AÖF kayıt yenileme ve kayıt işlemlerinin sona ermesiyle gözler derslerin yapılacağı tarihe çevrildi.

AÖF Canlı Dersler Ne Zaman Başlıyor?

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde Açıköğretim Fakültesi canlı derslerini 2 Kasım 2020 tarihinde başlatıyor. Canlı dersleri takip etmek için AÖF sistemine giriş yapmanız ve e-Kampüs üzerindeki takvim kısmından Canlı Ders Takvimini görüntüleyebilirsiniz.